Nytt tvättställ på Liane.

Morgan kom hit í dag och monterade nya tvättstället på övervåningen på Liane. Det vi hade förut var väldigt slitet. Det nya hittade vi av en slump när vi städade i uthusen. Det var tvättstället  som blev över när vi valde ett annat till Agnarshuset. Sen blev det stående o vi glömde bort det till nu. Tack snälla Morgan för hjälpen!  Det blev något mer också monterat på Liane, något vattenfilter i källaren. Det ser ut som en stor blå tub. Rörmokeriprojektet tog hela dagen nästan.
 
Dessemellan har Roland varit i Årjäng o hämtat grejer till ett bygge, visat Linderbåten för en som ska hyra den, skickat iväg skivor med Håkan, servat Morgan med rörmokeriet och nu kör han bort resten av riset efter avverkningen på tomten. Hoppas Kjell på Perekuel är hemma ifall det går som förra gången.  ;- )
 
Jag har sysslat med datorjobb (inte blogg och sånt - riktigt jobb), svarat i telefonen och varit trevlig ett antal gånger, lagat mat och fryst ner, servat gubbar med kaffe och nybakade muffins, planerat lite födelsedagsfirande framöver helgen ( inte i vår familj!).
 
Det verkar inte som om vi arbetar systematiskt men dagarna liksom går med mycket sysselsättning hela tiden.
- Va ni håller på!!!, brukade barnen säga.
 
Det kanske är så. I morgon är det i alla fall jobbdag för mig med överlämningar mellan klasser och lärare och diverse planeringsarbete för nästa termin. Sen blir det nog ingen mer jobbdag det här läsåret för min del.
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag hade gärna avslutat i morgon jag med men både måndag och tisdag är obligatoriska för oss. Men sedan så...

Trevligt att hitta ett handfat så där bara :-)

Svar: Men sommarlovet är ändå inom synhåll. Ja, kul att hitta ett tvättfat som vi glömt bort. Det var tre år sedan vi ställde det där och nu behövdes det verkligen.
Inga Magnusson

Postat av: Lena

Inga, sommarlov! Njut!

2015-06-12 @ 13:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback