Barnbarn Lovis äter själv!

Lilla barnbarn Lovis, ett år,  tycker mest om fiskbullar. Hon kallar dem "bull bull". Äter gärna själv, oftast med höger hand. Haklappen syddes till hennes mamma när hon var liten.
 
När man tycker om nåt så går ätingen  fortare om man placerar tallriken nära munnen och ta med fingrarna direkt.
 
Sen kan man testa och kasta  lite i golvet för att kolla hur det låter och om det kommer opp igen. En del saker plockas upp av snälla föräldrar.
 
Man kan också försöka äta direkt på tallriken utan att ta omvägen via sked och hand.
 
Kolla in den klockrena "solstickan- profilen"!  Och här äter vi nu med vänster hand istället! Allt är möjligt när man är ettåring!
 
Idag onsdag ska vi ringa och sjunga för ett födelsedagsbarn. Det är också hämtning av Carin och lille Bill vid tåget i Karlstad. Det ska bli så roligt att ha dem här över helgen!
 

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Roligt med barnbarnen! SV: Det är inte svårt att hitta campingar med all service, men vi väljer ofta enklare ställen för att spara pengar (vårt val). El finns på ALLA campingar, men vi har valt att stå på en enkel ställplats i tre dagar för att spara pengar. Också på campingarna tackar vi ofta nej till el (behöver bara ladda var 4:e dag ungefär) för att spara pengar (el kostar ofta extra). WiFi finns på de flesta campingar, även här i normala fall, men råkade vara trasigt. Sedan köper vi ändå inte WiFi hela tiden eftersom det också kan vara dyrt... Så, man kan campa ganska bekvämt om man väljer det, men vi letar ju ofta efter billiga ställen att övernatta på... eftersom vi är ute under ett helt år spelar priset stor roll för oss.

Postat av: Znogge

Vilka rara bilder på henne! Klart att bullbull är gott :-)

2015-06-17 @ 09:44:20
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Marie

Hahaha...SÅ söt. Speciellt bilden med skippande av händer... :-)

2015-06-18 @ 07:22:16
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback