Fiberrapport igen då

Det här blir mer och mer intressant! Jag har ju gnällt här på bloggen över den ibland valhänta hanteringen när det gäller att få ordning på bredbandsabonnemang för vårt nya fibernät.
 
På något sätt har Telia kundservice fått info om mina klagomål och jag har fått några kommentarssvar från en Andreas Göransson. De finns nedan under mitt inlägg "Telia - den sista sovjetstaten". Jag har till slut (något motvilligt!) skickat in mina betänksamheter angående Telia i ett formulär. Och det ska bli intressant att se vad jag får för svar på det.
 
Och den mest intressanta frågan är förstås: HUR FÅR TELIA KUNDSERVICE REDA PÅ ATT DET KLAGAS PÅ TELIA I NÅGRA BLOGGINLÄGG????? Finns det angivare någonstans bland  bloggläsarna? Ha ha... :- ) Eller (troligare!) finns det ett sökfilter som gör att man vaskar fram sånt här med automatik?

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja idag kunde dom inte hitta Högstakan Gärdet i sina register , fick rådet att ringa annelie på ånet och gjorde så och hon väntar på nån lista med mitt idnr på som gör så att det fungerar, hon skulle visst få den denna veckan trodde hon för sedan går dom på semester på Telia tror jag hon sa
enligt henne var det inget problem med min adress så varför det inte fungerade kunde inte hon svara på men fungerar gör det ju inte så länge jag inte fått mitt idnr så denna semestern blir det nog inget fiber i alla fall

Svar: Tar verkligen Telia semester? Detta är konstigt i alla fall och väntan verkar lång utan goda motiv när adresser är klara.
Inga Magnusson

2015-07-02 @ 10:41:02
Postat av: Lena

Ja tydligen tar kommunikationsoperatören Telia semester, det är ju skillnad på Telia Ko och Telia som tjänsteoperatör

Svar: Ja, vi har ju förstått att det är olika mellan olika avdelningar på Telia, mycket olika!
Inga Magnusson

2015-07-02 @ 11:52:55
Postat av: Znogge

Telia scannar nätet och samma sak har hänt mig flera gånger! Vissa företag gör så.

Svar: Ja, hon som tog kontakt svarade så.
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Man kan lägga upp en sökning som privatperson eller företag.
https://www.google.se/alerts
Du kan söka på ett ord eller vad du vill. Så fort ditt/dina sökord kommer upp, så får du ett mejl. Jag har bevakat på det viset några gånger.

Svar: Aha, är det så enkelt?
Inga Magnusson

2015-07-03 @ 07:53:13
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback