Barnens kastanjeträd

Alla barnen med anknytning till Liane har fått varsitt eget kastanjeträd av D och G. Tack snälla för dem! Roland har planterat dem på Liane och där får de växa sig stora. Ramarna av trä runt om är där för att hindra klipparrobot Einar att meja ner dem. Vi hinner väl kanske se dem bli 20 år om vi lever o har hälsan.  Jag har ingen uppfattning om hur stort ett kastanjeträd är då. Men barnen kan få se det egna trädet bli stort. 
Här är Moses / Elias träd.
 
Billie Samolov / Ström
 
Bobos
 
Bonnies
 
 
Isaks
 
 
Bills 
 
 Lovis

Kommentarer
Postat av: Znogge

Min mamma och hennes systrar fick välja var sitt träd när de var små. Min mamma tog en kastanj som fortfarande finns kvar vid sommarstugan 78 år senare. Till handbuketten vid begravningen ska jag försöka få in ett kastanjeblad på något vis...

Svar: Det vore fint, jag får nästan tårar i ögonen när du berättar detta. Träd är magiska.Till begravningar brukar jag ha grankvistar.
Inga Magnusson

Postat av: Stina

Så roligt att Billie har fått ett eget träd! :) Tack snälla Inga och Roland!

Svar: Roland har planterat det lilla kastanjeträd som Billie fick i midsomras av Diether o Gisela. Ni är förstås välkomna hit till Liane att med jämna mellanrum kolla hur det växer till. Om fem år kanske lika högt som Billie! :-)
Inga Magnusson

2015-07-08 @ 14:24:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback