Vad äter vargarna då¨????

Vargarna äter älg. De halverar den värmländska älgstammen varje år nu ungefär. Inom några få år kommer de värmländska älgarna att vara slut, medan vargarna förökar sig med en farlig fart.  Det går fort nu. Vad kommer vargarna att äta då?  När älgarna är borta?  I det läget, när Värmland är fullt av hungriga vargar, hoppas jag att jägarna lägger ner sina vapen, vägrar gå ut i skogen  och säger:
 
- Ni bad om det!!!  Var så god!
 
Jag känner mig genuint ondsint inför förvaltningsrättens beslut att stoppa licensjakten på varg. Och ondsint inför de naturfientliga organisationer som ligger bakom den här rättsliga cirkusen.

Kommentarer
Postat av: wd

Va vargen då äter? Jakthundar och små barn så klart :-)

Svar: Kanske en o annan långfärdsskridskoåkare också, mumma för en vargflock på isen.
Inga Magnusson

2015-01-09 @ 07:13:57
Postat av: Lena

Förutom klövvilt och jakthundar kommer de att rensa rent bland harar och skogsfågel. En utarmning av den biologiska mångfalden blir en följd av vargidiotin bland beslutsfattarna. Men det begriper de väl knappast?

Svar: Ungefär så säger man i vargreviren i Norra Värmland. Det är som om en atombomb släppts i skogen , det är tyst och stilla, inga rörelser, inga djur är kvar längre utom kringstrykande vargar. Det man trodde skulle bli biologisk mångfald har visat sig utmynna i enbart enfald.
Inga Magnusson

2015-01-10 @ 18:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback