Toa på rymmen ...

... har det varit nu sedan vi fick det nya golvet i badrummet. I pannrummet har den häckat.  Om någon timme kommer rörmokaren och sätter den tillbaka tillsammans med alla vattenrören. Sen  kan vi sätta på den goa golvvärmen igen.
 
Det ska bli så skönt att ha ett fungerande badrum  och slippa springa till källaren!!!
Så här ser det ut nu, innan allt är på plats! Det bästa med vårt badrum är egentligen från början ett misstag; fönstret. När vi byggde huset 1977 så skulle det vara frostade fönster till hygienutrymmen. Men det blev en felleverans, vi fick ett vanligt fönster. Först tänkte vi byta, det hade gått förstås. Men sen kom vi på att det kanske vore trevligt att kunna se ut. Fönstret fick vara kvar och det har vi aldrig ångrat. Det finns  persienner som kan användas vid behov.
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så skönt att få det klart! Källaren i all ära men...

Postat av: AnnaKK

När vi gjorde i ordning huset åt dottern och hennes kille i somras, så valde vi också att använda vanligt glas i fönsterna på toaletten. Tycker det blev så mycket bättre än om vi hade tagit frostat istället - men visst... En liten gardin eller persienn kan ju behövas ibland. :-)

Sonens hus innehåller förresten en del gamla fönster med blyinfattade färgade glasrutor. Bla annat på toan! Tror jag kommer att gråta den dagen de måste bytas ut mot moderna vanliga... <:-)

Svar: Ni gjorde ett klokt val med vanliga fönster! Det blir liksom instängt och trångt med frostat glas. Jag har en gardinkappa i vinröd sammet liggande som borde ha kommit upp i badrumsfönstret men det har inte blivit av...!
Men inte måste ni byta ut de blyinfattade glasrutorna mot nya! Det vore väl synd. Det går säkert att göra om dem så de passar.
Inga Magnusson

2015-01-20 @ 08:40:18
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback