Hotell Scandic Sergel Plaza ...

.. brukar vi bo på när vi är i Stockholm, så även denna gång. Läget är suveränt vid Sergels torg och det mesta funkar.  Men nu dröjer det till nästa gång. Vi var med bland de sista gästerna helgen som gick  och när vi checkade ut i söndags så tog man inte emot några nya gäster. Hotellet stänger ner i drygt ett år för totalrenovering och det behövs. Det börjar bli slitet.
Matsalen är fin med de glasade valven ovanför.
Här finns ett antal originalteckningar
En hel del kitschig inredning som jag är förtjust i, till exempel guldspeglar och statyer. Hoppas att de bevarar en hel del av detta. Det är ju en del av hotellets charm.
Fast en del möbler är slitna
 

Kommentarer
Postat av: Maries

Jag såg för ett tag sedan att de öppnat ett nytt Scandic i PUB-huset vid Hötorget. Utifrån såg det väldigt trevligt ut, det kanske kan vara ngt under tiden?

Svar: Nja det blir Scandic Norra Bantorget som inte ligger vid Norra Bantorget utan på Wallingatan rätt nära Adolf Fredriks kyrka. Därifrån kan man gå till sonfamiljen på Tomtebogatan o Bills dagis uppe vid Vasaparken om man känner sig spänstig. Där har vi bott förut och det är ok. Det blir en Stockholmstur till inom överskådlig tid tack o lov, redan inbokad.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback