Bill gillar bollar

Barnbarn Bill, 3 år,  är väldigt förtjust i bollar. Länge önskade han sig en riktig basketboll och när han fick en så var lyckan fullkomlig. Med överallt!
Tränar med pappa på St Eriksplan!
Minigolf är också succé. Det började i Åmål på Örnäs i somras där vi råkade passera minigolfbanan och  pappa Markus måste ta två rundor med honom innan han var nöjd. Sen blev det Camp Grinsby, också ett par rundor.
Väl hemma i Stockholm igen så var det bara att leta opp en minigolfbana där förra helgen. Det blev Kristineberg som ligger bara ett par stationer från hemmet.
 Och den gångna helgen blev det repris på Kristineberg o minigolf! Igen då! Och Bill vann sa han när vi skypade senare under dagen.
 
Bowling introducerade vi också här i somras och han bara älskade det! Synd att banan gick sönder så det bara blev en gång. Men det finns i Stockholm också.
Så här skickar man iväg bowlingklotet! Och rätt skor ska man ha på sig. Bowling på bana hemma i Stockholm!
 
Roland o jag är lite fascinerade av att detta med att gilla bollar och bollspel tycks gå i arv. Bills pappa var också så här när han var liten, bollar var bara roligast. Hans mamma var också bollintresserad och morföräldrarna spelar golf.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag spelade mycket minigolf som barn och jag bara älskade det! Samma banor om igen men vad gjorde väl det!

Postat av: Veiken

Han växer så det knakar lille Bill. Det är ju inte länge sedan han var en liten baby! Bollar är kul! :)

2015-08-24 @ 20:30:53
URL: http://veiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback