Lille Severins första rådjursjakt igår söndag!

Roland släppte honom på tre rådjur som gick nedanför Liane. Han fick se dem,  tog spåret och drog i väg. Det började bli några skall av och till, hans första på drevjakt. Vid första vägövergången vände han tillbaka till Roland, han gillar inte vägar och trafik och det kan vara både bra och dåligt. Men sen gick Roland med honom och då tog han spåret igen, släppte några skallserier tills Roland kopplade honom vid nästa väg, som han inte heller ville gå över utan vände och drev i bakspår istället. ;-). Här kommer de efter att Roland har kallat in honom.  Nästa gång ska jag gå med honom och Roland stå i pass. Nu har Severin växt i pejlvästen och är rätt stor för sina 6 månader. Om det inte blir tidig djup snö så tror jag att vi har en rolig jakthöst framför oss med Severin.
 
Lite senare idag blir det något inlägg om son Mattias liv och leverne, kanske om barnbarn Bills julförväntningar också.

Kommentarer
Postat av: Lena

Ännu en jaktstjärna i vardande! På ett sätt är det bra att han inte ensam vill gå över vägar. Vi fick ju en unghund överkörd och dödad. Dreven går tyvärr ibland över eller längs bilvägar.

Svar: Det är alltid ett riskmoment. Tack o lov så vet man var riskerna finns och kan förebygga med bevakning via pejlen. Värre med varg som dyker upp var som helst
Inga Magnusson

2014-11-03 @ 18:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback