Lille Bill på bollsemester!

Vilken bild! Det ser ut som om Bill upphäver tyngdlagen och svävar. Men det måste rimligen vara ett hopp i samma ögonblick som bilden tas.
Bill och Bobo älskar tydligen att spela boll på sin jättealtan vid semesterboendet! Och papporna får hänga på. Bara två bollar har gått över räcket! ;-). Tänk att så små barn har två föräldrar numera som engagerar sig i deras liv, inte bara mamma som det var förr.
Undrar om det finns någon fotbollsgen? Bills pappa var också  bollfixerad när han var liten.
En varm dag på stranden med sandslott!

Kommentarer
Postat av: znogge

Han hänger verkligen i luften! Men visst är det roligt att papporna är med på ett annat sätt numera. Min pappa var nog före sin tid för vi hittade på så mycket tillsammans :-)

Trevlig helg!

Svar: Jag fortsätter med en dåres envishet att hävda att barn i Sverige aldrig haft det så bra som nu, de har två intresserade och engagerade föräldrar. Så har det historiskt sett inte varit. Sen finns barn som far illa, men det har det alltid gjort. Förhoppningsvis upptäcker vi det bättre idag och de kan få hjälp. Lyllos dig som hade en pappa före sin tid! ;-)
Inga Magnusson

Postat av: Suss

En otroligt bra bild, den borde fler få se. Det är härligt numera när båda föräldrarna till barnen inser att de är lika viktiga och finns med i uppväxten. Min far arbetade ju som du vet skift, så han var synnerligen närvarande de dagar då mor arbetade.

Svar: Ja, du hade bra kontakt med din far, men det var nog ovanligt.
Inga Magnusson

2014-05-25 @ 20:38:32
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback