"Jag har aldrig stängt av min telefon"

Min mobil fungerade plötsligt inte alls. Efter ett par dagar med noll nätverk så ringde jag supporten. Hon kollade allting och sa att det verkar som om simkortet inte får kontakt med telefonen. Jag skulle stänga av telefonen och ta ut simkortet.
-Oj, sa jag då. Hur stänger man av telefonen?  Det har jag nog aldrig gjort
Jag hörde hur hon blev tyst ett ögonblick för att hämta andan inför att hantera en kund på den låga  nivån, en som aldrig stängt av sin telefon! ;-))
 
 Men hon var nog härdad och fortsatte vänligt att tala om hur jag skulle göra och problemet var naturligtvis löst när simkortet blev utplockat och satt tillbaka igen.
 
Jo, jag har nog stängt av telefonen någon gång förut men jag minns inte när eller hur jag bar mig åt. Det har bara blivit att jag stängt ner skärmen och tagit bort ljudet ibland. Annars har den alltid varit påslagen. Men man ska alltså hålla inne avstängningsknappen, då stängs telefonen av och sen håller man inne den igen så slår den på.
 
Inte lätt för gamla kärringar att lära ny teknik  och paniken ligger aldrig långt borta. Det får inte krångla!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hahaha...du är underbar!

Svar: Tack, det var en trösterik kommentar ;-) Kände mig rätt billig i det där telefonsamtalet, tur att supporten var så vänlig och lyckades hålla tillbaka fnisset. Gissar att de som jobbar med support måste ha rätt kul mellan samtalen när de berättar för varandra om sina kunder. ;-)
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback