Tema-rum blir det!

Vedtrave-tema blev det i sovrummet i Nilslägenheten. Det är ett Ikea-tyg med en al-gren på väggen från Önnebyn och uppstoppad uggla som jag tror var Oskars. Fast allt står opp och ner just nu medan vi håller på med renoveringen. Idag gör målaren sin sista dag för den här gången. Väggar och tak är färdiga överallt.
Björskogtema blev det i finrummet, men bara i hörnet. Klurade länge på hur långt från fönstren som "skogen" skulle börja. Kant i kant hade blivit fel. Prisvärd Rusta-tapet.
Stenmur-tema i f.d.  tv-rummet. Här ska golvmattan bort och vi tar fram trägolvet som finns under den.
Också en enkel Rusta-tapet.
 
Köket är helt klart sedan en tid.
Vedspisen blir kvar förstås
Toan o duschen också färdigt sen en tid.
Nu återstår alltså golven i hallen och tv-rummet. I hallen blir det en matta, det funkar nog inte att ta fram gammalt trägolv där.
 
Detta att renovera kräver tid och omtanke och eftertanke. Men det är väldigt roligt. Sen ska det ju in möbler och lampor och sånt också. Fast inte så mycket, det blir sparsamt inrett. Så här är läget just nu i alla fall, en bit på väg.
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Roligt att följa ett lokalt Bygglov, särskilt som man själv inte alls är lagd åt det kreativa hållet. Jag ser när det har blivit fint, inte hur det skulle kunna bli fint.Det är den stora skillnaden!

Svar: Fast jag vet inte riktigt hur slutresultatet blir. Det kanske inte alls blir fint. Jag har i alla fall haft kul under själva härjandet :-) "Vägen är mödan värd" eller nåt sånt om man nu ska vara snusförnuftig i överkant.
Inga Magnusson

2014-03-19 @ 11:14:59
Postat av: Znogge

Ja, man ska verkligen renovera med omtanke så att man inte förhastar sig! Tur att vedspisen fick vara kvar :-)

Svar: Ja vedspisen slänger vi aldrig ut!
Inga Magnusson

Postat av: Freedomtravel

Kul teman!

2014-03-19 @ 22:08:48
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback