Lattjat runt i Vasaparken ...

... har lille Bill gjort idag torsdag! Det kan väl vara konstgräs. Början på en fotbollskarriär kanske?

Kommentarer
Postat av: Znogge

Varför inte? Han ser ut att stortrivas i alla fall :-)

Postat av: Carin

Lilla yrvädret! Vi saknade bara farmor & farfar :))!

Vi hade ingen boll med oss, så Bill försöker hänga på de stora tjejerna och killarna som står och spelar. Det går sådär (och blir lätt lite livsfarligt då han kutar rakt in i pågående fotbollsspel...)

Svar: Hade varit så mysigt att vara där med er! Han ser ut att gilla det här. Vi saknar våra barnbarn jättemycket, de är alldeles för långt borta. Ändå tacksamma att vi lever i en tid när vi kan se bilder och få rapporter.
Inga Magnusson

2014-03-13 @ 23:53:25
Postat av: AnnaKK

Ser absolut ut som konstgräs - akta så han inte drar på sej några knäskador!! ;-)

Fotbollsspel på naturgräs hör i mitt tycke till en av de absolut roligaste och trevligaste sporter man kan ägna sej åt - funkar ju lika bra spontant några kompisar emellan som i mer organiserad form. :-)

Svar: Vi har inte börjat renovera än, men ligger i startgroparna! :-) Första april går startskottet, men fönsterna passade vi på att beställa redan nu. Dels för att det är ganska lång leveranstid på dem, och dels för att det är en kampanj nu i mars som ger oss 30% i rabatt.

2014-03-14 @ 12:29:45
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Veiken

OJ, så roligt han har det! Jag är lite yrkesskadad så jag blir livrädd när jag ser småbarn som springer med napp i munnen. Jag har varit med när ett barn ramlade och slog ut två tänder när nappen tryckte till mot tänderna......

2014-03-14 @ 15:10:45
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback