Framstående klimatforskare - kritisk till klimatalarmismen!

http://antropocene.se/2014/may/min-personliga-syn-pa-klimatforskningen.html

"Sedan Sveriges mest prominente och internationellt renommerade klimatforskare professor Lennart Bengtsson meddelat att han tackat ja till att ingå i GWPF (Global Warming Policy Foundation) har han blivit våldsamt attackerad över hela västvärlden från klimatalarmister. Attackerna har tagits sig riktigt fula ad hominem former i linje med den rådande tidsandan. Den mest obalanserade ad hominem attacken står som vanligt statistikern Olle Häggström för. Det var han som krävde att Åke Ortmark skulle uteslutas ur Humanisterna därför att han inte delade Häggströms åsikter i klimatfrågan.

Trots den enorma uppmärksamheten som denna historia har rönt i hela världen tiger svenska politiskt korrekta medier i sort sett helt. Man vågar inte tala om för svenska folket att vår främste klimatforskare betvivlar de larm som den politiska adeln svär sin trohet till och som kostar de svenska skattebetalarna hundratals miljarder.

Lennart har mot bakgrund av alla attackerna beslutat att backa ur sitt GWPF- engagemang. Han har skrivit följande text för att förklara sin syn på klimatforskningen."

 

Kommentarer
Postat av: Hanneles bokparadis

forskare är aldrig överens, vem betalar denna forskare?

Svar: Och vem betalar de andra!? Det jämnar nog ut sig.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback