Liane grillen - lekplatsen och tvättstugan

Grillen blev bra med plats för så där 12 - 15 personer. Lianehuset är nu delvis renoverat och kan ta emot 10 - 12 gäster i två våningar med två kök.
Och vindskydd
 
 
Det ska in ett skåp till höger om tvättbänken och en bokhylla att lägga tvätt på och en torkställning
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Som vanligt fina bilder! Nu är vi hemma från Göteborg så att jag kan kommentera lite också. Jag har följt dig, men det är svårt att kommentera från telefonen - i alla fall krångligare. Vi är fortfarande lika imponerade över grillen och jag ser att lyktan står där så fint också. Den gör sig verkligen bra mot grillen. :-)

Postat av: Annica

Hej. Hur stort är grillgallret och vart har ni köpt det? Väldigt fin grillplats 😃 Annica

Svar: Tack för vänliga ord! Vet inte hur stort grillgallret är. Det är holländska gäster i huset just nu så jag kan inte tränga mig på och mäta heller. Men drygt en meter i diameter. Grillen ¨ät nåt cementrör klätt med eldfast tegel inom och putsat utom tror jag. Sen är den fylld en bra bit upp med sand. Längst ner i den finns ett lyftbart galler som man kan ställa på stenar så att luft kommer till under. Sen det hög- och sänkbara. Roland har inte köpt gallren någonstans, dem har han gjort själv, skurit till av något grovt nät och svetsat på en metallring med kraftiga hållare.
Inga Magnusson

2016-05-16 @ 18:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback