Rådjursjakt på Liane idag nyårsafton

Vilken fantastisk dag med lite snö, strålande sol, helt vindstilla, någon minusgrad men dagsmeja i solen och rådjursjakt. Det var så bländande starka färger.
Vid  Tjärnshaget
Tjärnshaget
Severin har pejlen på ryggen. Det blev flera släpp idag. Första rådjuren gick bakom oss och försvann upp mot Prästgården och när vi sökte dem senare vid Brogärdet så hade de gått över bron till Brobacken.
Här började han driva i kopplet och kände de färska rådjursspåren på Brogärdet.
Utsikt mot badplatsen Signebyn
Liane västerifrån
Roland kollar var Severin är.
Pausar blev det i grillstugan på Liane med Roland, Kjell, Jonas, Joakim, Mikael, Lars-Åke, Maria, Julia, Clara, Carin, Robin, Lina,  Bill o Bobo. Grillstugans väggar är enkelt att lyfta bort vid behov och nu var ett fint tillfälle att låta solen lysa in. Solen smälte snön på taket så det droppade.
Skönt att ha Lianehuset. Det är fint i vinterskrud också.
Utsikten från Liane österut mot Prästgården. När den här bilden togs var klockan exakt 12.00
Carin o lille Bill. De har också varit ute mycket idag fast inte med på jakt som Bobos pappa Robin. Sista släppet väst om vägen vid Blåsåsen så såg alla rådjur men ingen kunde skjuta.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

härliga bilder

2015-01-01 @ 00:08:13
Postat av: Marie

Otroligt vackra bilder! Jag ser att ni även haft solsken, här ligger tyvärr dimman tät för tillfället. Inte så mycket som en solglimt... Önskar er alla ett Gott Nytt År och en fin fortsättning på det nya året!

Svar: Tyvärr försvann det fina vädret här också! Nu är det flera plusgrader, blåsväder och blankis överallt. Det får bli en innedag
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback