Juldagen på Murstenstjärn!

Till slut, efter en god stunds iakttagelser och funderande så ville lille Bill också åka på farfars rattkälke. Den är sen han var liten, en riktig stolthet var den då, allra finaste. Hans pappa Thyko köpte den åt honom hos Tor på Furnäs. Vantar gick också att få på lille Bill idag. Det går inte alltid.
Lite prat med grannen Stig som kom på sin fyrhjuling
Och Mikael och Julia och Clara. Clara hade fått en is-spark-cykel till julklapp
Klubba och puck är kul, men mamma får hålla i handen när det inte går an att ta på sig hjälm. Envis!
Korvgrillning gick också och en liten brasa att värma sig vid. Obs Carins skridskoåkning längst upp till höger. Hennes första tur sedan hon gick på mellanstadiet, men takterna sitter i. Hon kunde åka både framlänges och baklänges.
Bill grillar och Markus hjälper till. Clara grillar också och Jula sitter bredvid.
Julia, Bill o Carin
Fyrhjuling är oumbärlig här där vi bor i de värmländska skogarna.
Carin med klubban i högsta hugg. Bra med skridskoträning nu, vi såg på tv att isen i Vasaparken, bredvid där familjen bor, nu är spolad och i ordning. Massor av stockholmare åker. Nästa år kan det vara dags för lille Bill.
 Carin och lille Bill.
Innan vi gick upp till tjärnet så gick Carin och jag runt Liane med Bill, en sovtur, sen strävade vi på med barnvagnen upp till tjärnet genom ett fruset snölager på vägen upp dit.  Fantastiskt väder, strålande sol och några minusgrader. Markus tog en springtur.

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilken mysig dag ni har haft och så trevligt att ni fick lite solsken också. Jag har nästan glömt hur solsken ser ut vid det här laget. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback