Bra blogg!

Jag läser regelbundet ett antal bloggar som är bra och som jag kollar nästan varje dag. De finns på blogglistan här bredvid.  Den här är just nu väldigt spännande. Man får följa ett pars vedermödor med att få ordning på livet  i den nyinköpta husbåten. Det är inte enkelt, det mesta kan gå fel, men med kreativitet och uppfinningsrikedom så löser man  många problem. Det här paret skrivet också mycket om sina resor och om sin husbil.   Bloggen heter Freedomtravel och finns bakom länken här.
http://www.freedomtravel.se/
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag brukar också titta in till dem. Läsvärd blogg och jag hoppas verkligen de får ordning på värmen!

Hoppas allt ska klaffa med sonens resa.

Postat av: AnnaKK

Jag har föreslagit maken att vårt nästa hem kan bli en husbåt. Sonen är lite intresserad av att vi ska flytta hemifrån (INTE han alltså, som väl annars vore det normala!? Fniss!!!), och eftersom vi bor intill en liten å, så vore det ju enkelt att fixa en brygga och sedan förtöja en husbåt vid den. Så blir det inte så rackarns långt att bära möblerna mellan huset och den heller, när själva flyttningen ska ske! (Hur många möbler man nu kan tänkas få plats med i en sådan farkost, vill säga?)

Svar: Ja, det där med avlopp kan bli nästan hur dyrt som helst nu för tiden. Vi som får våra såna utdömda nu bor ju i känsliga områden där risken är överhängande att avloppsvatten rinner rakt ner till grundvattnet - eller rakt ut i ån... Och det vill man ju så klart INTE, men alla speciallösningar för maximal rening kostar ju skjortan. :-( Det finns minireningsverk och biologiska reningsprocesser och det ena med det tredje, men alla verkar vara ganska nya på marknaden och man vill ju gärna veta att de verkligen funkar i långa loppet. Vi valde en annan lösning, som väl kan bli lite tröttsam men som man åtminstone inte behöver oroa sej för att den inte ska fungera: Toaletten ska gå till en sluten tank och det så kallade gråvattnet till en infiltration.

2013-09-26 @ 08:20:53
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: TT

Kul med tips om bloggar tycker jag, den ska jag läsa!

Apropå sonen så är han ju 31 och ska inte bo hemma men han känner att han inte vill skaffa sej ett förstahandskontrakt i Västerås utan hyr i andra hand eftersom han söker jobb över hela Sverige nu när han är klar med sin master i folkhälsovetenskap. Han har dock fått fast jobb på lokalblaskan, fem timmar per natt att köra truck på lastkajen i väntan på något annat. Så man vet inte vart han hamnar men inte i USA i alla fall skulle jag tro! Jag som tycker det är jobbigt att yngsta bor utanför Åsele. :)

2013-09-26 @ 10:47:49
URL: http://tyratok.blogg.se
Postat av: Freedomtravel

Vad roligt att du ville tipsa om vår blogg! Tack för länken! :)

Svar: Ni har en väldigt kul blogg, värd att läsas av många.
Inga Magnusson

2013-09-26 @ 16:55:14
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Soffie

Kul den bloggen ska jag genast kolla in

2013-09-26 @ 22:41:21
URL: http://soffie69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback