Öring igen fick våra fiskegäster!

Fast nu var det nya gäster som lyckades, inte samma som förra gången. De fick den igår och hann grilla den innan de åkte härifrån! Smakade läckert sa de och var nöjda med en fantastisk vecka här i Sillerud vid och på Östra Silen. För att lyckas med fisket så är det bra att lyssna på goda råd och så ha lite tur förstås.

Kommentarer
Postat av: Suss

ÅH, så härligt med en god matfisk på kroken! Planterar ni ut, eller gör någon annan det?

Svar: Nej den här öringen är inhemsk, leker och förökar sig alldeles på egen hand i vår sjö. Däremot sätts det ut Gullspångslax
Inga Magnusson

Postat av: Herta

Åt Öring i dag på en nyöppnat restaurant här i stan, Bernhards deli och kök.

2013-05-19 @ 20:35:28
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: Erik Andersson

Tur eller skicklighet - vad gäller mest?
Min son Mats skulle ut en gång med släkten i Härjedalen och fiska uppe mot fjällkanten. Mats hade såna drag med som passade för låglandsfisket. Det fnyste de åt experterna på fjällfisk. Det var inget att ha däruppe, Men, de tystnade snart. Det blev Mats som drog upp de två största öringarna på den turen.

Svar: Här hos oss så är det en hel del fisketur som hänger på rätt dag och rätt tillfälle. Hittills i år så har fisket varit jättebra. Alla besökare i stort sett har dragit upp 20 - 30 gäddor av varierande storlek, de största runt metern. Men öring är svårt förstås, några har det blivit i år. Det är smaskens på tallriken.
Inga Magnusson

2013-07-05 @ 19:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback