Måttlöst slöseri ...

... är det runt vargcirkusen i Sverige. Junseletiken har kostat 4,5 miljoner och vandrar obekymrat norrut igen med en fart av minst 3 mil per natt. Vem trodde nåt annat???? Nu har hon inte långt kvar till den plats där hon fångades.
Rovdjurscenter i Hagfors som kostat 40 miljoner skattekronor på 4 år,  säljs nu för 1 kr!!!!
http://www.nwt.se/hagfors/article1277115.ece
Det som skulle bli en turistmagnet i Hagfors och ett infocenter blev ett stort fiasko. Det finns inget turistiskt stort intresse, en bråkdel av de beräknade besökarna dök upp. Åtminstone är intresset  lågt i Värmland, kanske får man nog av varg ändå, utan att särskilt uppsöka ett rovdjurscenter.

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Jag kan rekommendera ett besök på Nordens Ark i Bohuslän. Många olika arter (jodå, varg också) med stora strövområden för djuren. Bäst i Sverige!

2013-03-25 @ 23:41:04
Postat av: Lennart Carlstedt

Efter att ha läst artikeln kommer jg att tänka på alla dessa vansinniga arenor som varje kommun tycks ha numera. Alltid makalöst dyra och alltid svåra att få ekonomi på.

2013-03-25 @ 23:45:21
Postat av: Lena

Jag kan inte annat än imponeras av "Rödluvan", som så tydligt visar vad hon vill och inte låter sig manipuleras av "vargexperterna". "When will they ever learn"? Prestigen står väl på spel, förstås....

2013-03-26 @ 08:50:11
Postat av: Inger Maryissa

Jo, nog tycker jag också det ä ett stort slöseri med våra skatte-pengar med att försöka tvinga denna varg att vara på ett annat ställe än den vill vara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback