Fredag med Bill o Bobo!

Det blev en fantastisk dag på sjön med Bill o Bobo o föräldrar. Jag jobbade men fick bilder förstås. Här åker Bill fyrhjuling, mycket uppskattat av både stora o små. Kärran är ny där bakom. I bakgrunden syns Robin sätta fast Bobo i pulkan. Det var också en spännande upplevelse att åka småbarnspulka.
 
Lina o Carin kör fyrhjulingen
Bild: Riding into the sun.
Här klistrar jag, utan att fråga in, Robins fantastiska bild från fyrhjulingsfärden på isen. Tar bort om han protesterar.
 
 
Gillar inte solen, men pulkaåkning. Den här är en mindre modell med ryggstöd och remmar att spänna fast med.Synd att det inte är film så man kan se hur benen går.
Lördagen ser också ut att bjuda på fint väder. Det blir nog kolbullestekning då och lite av varje av de gångna dagarnas aktiviteter + titt-in hos snälla grannar o farfarsmor. Och så har vi blivit lovad mat på Brogärdet. Spännande!

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Nästa vinter kommer väl de där båda småttingarna att mer eller mindre slåss om vem som ska köra fyrhjulingen på isen!? :-D Minns hur tokig vår son var i allt vad brummande maskiner heter från si så där 1½-års ålder. Traktorer, skogsmaskiner, grävskopor, åkgräsklippare, motorcyklar osv osv osv. Han skulle alltid åka med när tillfälle bjöds. Vid 4-5 års ålder kunde han köra flertalet av dem själv. :-)

Svar: Du har säkert rätt i det! Himla roligt är det med småttingarna!
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Vilka härliga och fina vinterbilder! Jag kallades för Bobo som liten och har inte hört det sedan dess...

Svar: Bobo är till och med döpt till Bobo, jättefint är det och passar honom bra.
Inga Magnusson

2013-03-09 @ 10:40:34
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Suss

Fina, härliga bilder, även om jag inte är någon vintervän. På något sätt har jag dock förlikat mig med den, nu när jag vet att det inte handlar om halva året(överdriver lite, men bara lite)!

Svar: Äsch, nu är det ju snart slut, det känns ju i luften, jättevarmt och solen tar!
Inga Magnusson

2013-03-09 @ 23:08:54
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Marie

Man blir nästan avundsjuk när man ser alla bilder med det vackra vädret. Här tenderar det hela tiden att vara lite för kallt för att man ska kunna njuta fullt ut. I natt var det till och med -18°C.

2013-03-11 @ 17:02:33
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback