Förråd igen

 
 
Bild nr 1 uppifrån är det som ska bli utsikten från bastun. Det blir härdat glas och en sorts film som ger insynsskydd fast man kan se ut. Nu är det bara byggplast för hålet i väggen.
 
Bild 2 o 5 är samma. Det är gästrummet i förrådet. Till höger är väggen som blir bakomsängen. Där ska alltså regnskogstapeten sitta och sen blir det typ indiskt med lila, låtsassiden, låtsasguld, låtsaskristall osv. Sängen blir  höj- och sänkbar förstås. Och sittplatser, omkläd för bastun. Till vänster syns lite av glaspartiet som blir helt öppningsbart. Väggbeklädnad kan man fundera på. Om målarfärg kanske utfärg som tål temperaturväxlingar? Eller väv o målning? Golvet trä antagligen, svartmålat, kanske också någon utefärg eftersom det ska tåla frost? Ja och så kan man fundera på Solarventi solpanel för att hålla luften frisk? Någon som har erfarenhet?
 
Bild 3 är ingången till det lilla låsbara förrådet bakom bastun
 
Bild 4 är utsikten som man kommer att ha från gästsängen när man lyfter huvudänden. Byggplasten ska ersättas med ett helt öppningsbart glaspartiet och en glasdörr som ocksåär entredörr. Man ska kunna kliva ut på någon sorts trädäck. Runt hörnet, lite diskret på baksidan blir uteduschen till bastun, på trädäcket som kommer att gå lite runt. 
 
Bild 6 är alltså förrådet utifrån. Till vänster blir glaspartiet in till gästrummet och till höger glaspartiet in till bastun. Fast nu är det som sagt bara byggplast.

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Fina bilder!

2013-02-23 @ 22:42:02
Postat av: Josephine i Bryssel

finfint! :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback