Panik!

Det finns inte självklart några nya överskåp att köpa om man bestämmer sig för en ny höjd på kyl och frys!!!
Lite chockade får vi ta till oss detta nu! Frysskåpet i köket  havererade för ett tag sen. Vi har alltså haft frysvaror lite här och där utackorderade sedan dess eftersom allt inte ryms i frysboxen i källaren.  Planen var att köpa två kyl-frys för att få två kylutrymmen högt upp och två frysutrymmen lägre ner, så som Rune o Åsebritt har det i Snarkil.  Men det innebar att vi måste bereda plats för maskiner med högre höjd än de vi har nu; från 1. 55 till 1.80.
 
Piece of cake tänkte vi, det är bara att beställa nya överskåp i rätt mått och i takhöjd. Men så var det inte alls. Svårt att hitta nåt och tveksamt om de vi hittade skulle fungera med ventilation och takhöjd uppe under taklist och svängrum för lucka.
 
Efter mycket klurande så är planen just nu att försöka kapa till befintliga skåp på plats istället. Vi får se om det lyckas. Annars får vi köpa nåt nytt enligt plan B.

Kommentarer
Postat av: sylvia arthursson

Det fins skåp till kyl och frys somma matrial som dessa, höj och sänkbara vi har det över både kyl och frys vårat är vit sylvia

2013-12-09 @ 14:59:18
Postat av: AnnaKK

Är ni händiga (och det tror jag att ni är!) så kommer säkert er plan att lyckas. Annars går det ju alltid att vända sej till nån snickerifirma och specialbeställa ett skåp.

Dotterns kök är gammalt, och har en lägre bänkhöjd än standarden. Så gissa om hon fick lite panik när spisen började krångla härom veckan!? Hur fint skulle det bli att sätta in en 90 cm hög spis i en bänksektion som är 85 cm... <:-X Men som tur är har den befintliga spisen skärpt till sej igen, så i bästa fall håller den tills det är dags att flytta ifrån lägenheten till nåt större. :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback