TV var här idag ...

... och frågade hur det kunde komma sig att Årjängsborna enligt en undersökning har så lite förtroende för överhetens hantering av rovdjuren. Det är väldigt lågt i Årjäng jämfört med exempelvis Karlstad. Undersökningen är gjord av bl.a. Göran Ericsson i Umeå. Det var Kjell Gustafsson o Jenny som intervjuade Roland och det kommer under morgondagen på Värmlandsteve.
Det blev många bilder på Jenny bakifrån, men så här snygg är hon från framsidan! ;-)
Mycket jobb som ligger bakom endast några sekunders inslag i teve!  Eller kanske inte alls kommer med! Och jag insåg när de ställde sig här för att intervjua att jag inte borde ha städat altangolvet utan istället ansat kaskadpelargonerna som hänger bakom Roland. De kommer att ses i teve, inte golvet. Jenny är från Blomskog , barnbarn till Erik Arvidsson.  Världen är liten! Inslaget kommer i kortare version under morgondagen fredag  på teve och då kanske inte detta är med. Men troligtvis i ett längre i morgon kväll.
 
Och sen blev de sååååå trötta!
Vilka jättetassar Hej har fått !!!! Just nu är han en högbent klumpeduns. Valpar växer så olika.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Vad bra att man får komma till tals om rovdjuren. Skåningarna har ju råkat rejält illa ut, så dom är väl likadana som Årjängsborna! Hoppas inslaget kommer med!

Postat av: tant Hannele

Spännande.

2013-08-22 @ 21:59:25
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Suss

Jag som inte är särskilt förtjust i hundar, bara älskar lilla Hej och då har jag bara lärt känna honom här på bloggen än så länge. Vilken ljuvlig valp!

2013-08-22 @ 22:45:53
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Marie

Hahaha...vilken underbar bild. Jag sitter här och ler och känner värme i hela kroppen. Lille Hej är helt klart trygg med sin husse. :-)

Svar: Ja, livet med valp är fantastiskt och det vet du förstås också som har hundar. ;-)
Inga Magnusson

2013-08-24 @ 10:12:07
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Lena

Sådan husse - sådan hund!

2013-08-24 @ 13:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback