Klimatalarmismen börjar folk tvivla på!

Och media är indignerade! Först pekar DN ut de eländiga politikerna, fler än hälften, 6 av 10,  tror inte att det är människan som orsaka den globala uppvärmningen.  Och en av tio tror inte ens på den globala uppvärmningen, trots att den  är bevisad enligt tidningen. Underförstått det måste vara något fel på politikerna som inte tror på detta.  De går inte i medias ledband som säger att människan  orsakar ett allvarligt klimathot. Och lyder man som grupp inte media så ska man klämmas åt, antingen man är kommunpolitiker, skogsägare eller jägare.  Yra i mössan av framgången i vargfrågan, där en  minoritet fick mediastöd och kunde stjälpa försöken till en svenska vettig rovdjurspolitik, så fortsätter press-folket (= MP) nu att ta makten över skogsbruket, jakten och  klimatfrågan. Fakta spelar ingen roll längre utan används godtyckligt. Och det spelas på känslosträngar.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/kommunpolitikerna-tvivlar-pa-klimathotet

Nu ska vi komma ihåg att 56 % inom media röstar på MP eller V och av dem 41 % på MP!

Sen gör Expressen en webenkät bland sina läsare, antar jag i syfte att stödja medias / Mp:s hållning i frågan och försöka visa att politikerna är i otakt med både forskningen och folket.

Men tji fick Expressen.
http://www.expressen.se/nyheter/politiker-tror-inte-pa-klimathotet/

I skrivande stund tror 68 % av de svarande inte att människan orsakat den globala uppvärmningen. Det tycks vara som i vargfrågan, det är media som är i otakt med resten av världen men fortfar att driva sin politiska linje ändå, inte bara på ledar- och debattplats som sig bör utan med stor flit också i det redaktionella materielet.
Syftet ser ut att vara att MP o V-dominerade media medvetet driver politiker framför sig för att påverka dem i sin egen riktning, mot det gröna.

Alarminsmen frodas alltså i spalterna. Vi är hotade,  djuren och växterna är hotade och några tjänar bra med pengar på det här ska vi komma ihåg. Det handlar inte bara om att detta har blivit en genväg till politiska poänger i pressen till stöd för den egna politiska uppfattningen,  utan några andra tjänar också bra med pengar på detta. En del av de enorma summor som miljöfrågorna drar in till sina föreningar är dolda i stiftelser, så som WWF. Ingen vet hur mycket pengar den  drar in till sina ägare i USA. När det gäller välgörenhetsorganisationer för människor så har det lyfts på en del  lock och unken girighet har pyst ut, men när det gäller miljörörelsen så väntar vi fortfarande på granskningar. Och vi lär väl få vänta eftersom medias sympatier ser ut som de gör.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback