Tvättfatet och spottar i taket


Tvättfatet i björk är på plats. På väggen där ovanför hamnar alltså "guldspegeln" och bredvid den den vackraTopeliuslampan. I taket en guldmetallglasprismalampa av enkelt slag. 


Spottarna i taket, de går att vrida rejält för att kunna belysa vägg. Jag ska inte tala om vad elektrikern tyckte att de såg ut som. Många ljuspunkter blir det både inne och ute. Nu är det rörmokarens tur ett par dagar med varmvattenberedaren, toastol, glasvägg till duschen och sjäva duschgrejen,  diskmaskinen och alla kranar. Ja, och så tryckkärlet förstås eftersom vi har eget vatten borrat.

Än så länge finns inga stora fadäser, det mest är bra eller åtminstone ok.

I kväll ska vi glömma byggbekymmer och  bara koppla av i goda vänners sällskap. Himla skönt, det ser vi fram emot.

Kommentarer
Postat av: Herta

Vi har alla gränser.

Postat av: kicki

Nu har jag läst ikapp igen på din blogg, du är helt otrolig på att skriva och göra inlägg...tack för allt man får läsa hos dej...du skriver så mycket bra. Ert nya hus kommer bli så himla fint, lyckliga de som får bo där, och vilken utsikt...bryggan går inte heller av för hackor. Ha nu en himla fin helg, hit kommer ungarna och barnbarnet, så min helg kommer bli lycklig..kram

2012-03-16 @ 19:33:50
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: anne

Spännande med nybyggt badrum, vi har ju badrum som prio 1 framför köket, men det går inte fort inte. Än så länge tänker vi bara.

2012-03-16 @ 20:05:27
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

å va snyggt! ha en underbar helg

2012-03-16 @ 21:19:05
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Ja Gud så fint och fräscht det blir! Och spegeln är ju fantastisk. Kommer att tänka på när jag för många år sen var på jobbmöte på Torskogs slott - där fanns guldkranar. Hoppas gästerna är skötsamma! En glashylla mellan spegel och tvättställ att ställa tandborstglasen på är praktiskt.

2012-03-16 @ 22:24:51
URL: http://svenska.iedior.se/#home
Postat av: Zarah

Läckert blir det!

2012-03-17 @ 08:51:15
URL: http://verandan.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback