Ledig onsdag


Fast inte så himla ledig. Det har varit huset och passupp till bygget på nåt vis. Sen har jag sysslat med bokningar och marknadsföring. Det är lite pyssel med det också och ibland måste man få sitta ostört med det. Idag var väl sista gången vi improviserade maten i nybygget med att grilla i kaminen. Imorgon torsdag kommer elektriker för att fixa spis och tvättmaskin, spottar ute i takfoten som ska lysa upp fasaden och andra utelampor. Sen behöver vi byta vägguttagstvåorna mot 4:or eller 6:or vid varje säng i stora sovrummet. Det blir ju elevationssängar och sänglampor så med bara två uttag så är det likom slut sen. Och gästerna vill säkert kunna ladda sina mobiler och kolla på medhavda datorer upphissade i sängen. Tja eller nåt sånt.

Funderar just nu på hängare till handdukar i våtutrymmet och var toapappershållaren ska hamna. Och om det ska vara en spegel till där på den andra väggen, en låg bred. Speglar gör ju ett litet utrymme större liksom och det behövs ju där.

Byggstädat är det och fint blev det. Nu börjar jag plocka in i köksskåpen. Först ut blev Nils Johan - besticken som var ett bonusköp när jag och Suss var i Nyköping (!) och bl.a.  kollade på outlet - porslin. Det var redan då tänkt hit. Vi har ju planerat så länge för detta.

Kommentarer
Postat av: Selma

Jag tror inte man kan ha för många vägguttag numera.

Postat av: Herta

Hängare finns det hur många som hellst av. Och toahållaren, dess placering är jätteviktig. Retar mig på toahållare som man liksom inte kommer åt. Dessa brukar jag slita ut rullen ifrån, om jag kan och ställa bredvid.

2012-03-29 @ 18:27:36
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Har en toapappershållare som står på egna ben på golvet. Den fungerar jättebra, och har också plats för tre rullar på vänt.

2012-03-30 @ 11:12:37
URL: http://svenska.iedior.se/#home

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback