Hotelser!!!??? SKA VI VIKA OSS???

http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Nyheter/2012/03/Eftersoksstrejk-utvidgas-efter-ministermote-1.20036/

Bakbundna av EU
”Under mötets gång konstaterar vi att Sveriges folkvalda politiker inte äger frågan utan den styrs till största del av EU:s tjänstemän. Demokratin har satts helt ur spel av EU. Enligt Eskil Erlandsson kan EU ta över hanteringen av hela den svenska viltförvaltningen och alla jaktliga frågor om vi inte uppfyller direktiven".

 Citat  ovan från  samtal med Éskil Erlandsson i tidningen Svensk Jakt om eftersöksbojkott som spontant kommit till stånd bland hundägare i vargområden.

Direkta hot  verkar vara den nya taktiken från regeringen för att kuva markägare, jägare och tamdjursägare som trilskas när det gäller rovdjur genom att exempelvis bojkotta eftersök på trafikskadat vilt eftersom man inte vill se sina dyrbara  spårhundar = familjemedlemmar, bli vargmat. Ett annat sätt att protestera är att inte tillåta utsättning av vargvalpar. (Fast det senare föll redan på snöbristen visst)

MEN OBSERVERA VAD ESKIL ERLANDSSON, SVERIGES JORBRUKSMINISTER EGENTLIGEN SÄGER:

EU KAN KOMMA ATT TA ÖVER ALL VILTFÖRVALTNING I SVERIGE OM VI INTE LYDER EU NÄR DET GÄLLER ROVDJUR.

HAN PÅSTÅR ALLTSÅ PÅ FULLT ALLVAR ATT EUs TJÄNSTEMÄN KAN KOMMA ATT TA ÖVER BESLUTEN OM HUR VI SKA JAGA ÄLG, HARE, RÄV, VILDSVIN, RÅDJUR OSV!!!!!!!

OM VI INTE LYDER EU I ROVDJURSFRÅGORNA! 

REGERINGEN  DRIVER NU IGENOM  NATURBETRAKTARINTRESSENAS VILJA MED HOTELSER, TVÄRS EMOT ÄGANDERÄTTEN TILL SKOG OCH MARK. MAN TVINGAR PÅ MARKÄGARE, TAMDJURSÄGARE OCH JAKTRÄTTSINNEHAVARE EN BRYSSELDIKTATUR OCH DET  UTAN ATT BLINKA. !

DET ÄR SÅÅÅÅÅ SVAGT! MAN HAR FÖRLORAT ALL VERKLIGHETSFÖRANKRING i det egna landet! Regeringen har inget förtroende  längre bland de rovdjursdrabbade.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback