Scandic Norra Bantorget

Vi bodde på hotell Scanidic Norra Bantorget vid besöket i Stockholm senast, eftersom det blir rätt nära sonen.  Lite kryptiskt ställe!
 
Tyst rum fick vi och det var bra, men det kanske berodde mer på att Wallingatan är en lugn tvärgata.
Frukosten i sig bra, men trångt om sittplatser. Och varmt, ACn kanske strejkade när vi var där.
Jättetrång lobby
 
Hissen visste inte vilken våning den startade på och det visst nog inte vi heller. Den är en fasadhängd hiss vilket alltid placerar hjärtat i halsgropen på mig.  Man fick åka två  olika hissar och gå rätt långa sträckor i vindlande korridorer för att komma upp till våning 9. Inte så jättekul när man drar en massa bagage i sitt anletes svett, med uppbjudande av de sista krafterna. Och sen måste tillbaka för att parkera bilen. Någon våning saknades helt, 5:an tror jag, kanske 6:an också. Man fick en känsla av två huskroppar byggts samman till hotellet och att de inte riktigt hörde ihop. Frukostmatsalen var underdimensionerad och väldigt trång.
 
Tja, man kan inte få allt! Men det duger.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Det hotell du beskriver ligger kanske ganska mycket lägre i pris än de klassiska? Ibland tycker jag dock inte att lågprishotellen är värda sitt pris. När jag bröt handleden och övernattade i Sollefteå så blev jag rekommenderad ett billigt hotell. Så himla stor skillnad av priset tyckte jag inte det var. Däremot så kändes det mer som vandrarhem än som hotell. Inte värt sitt pris, om någon frågar mig.

Svar: Nja särskilt billigt är det inte heller, antar att priset balanserar uppåt av det centrala läget.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback