Barnbarn dag tre

Nja han längst ner hör inte till skaran barnbarn.
På förmiddagen var det utrensning av skräp ur källaren och en tur till återvinningscentralen med en hel släpkärra. Barnbarnen var med och bar och sorterade  i olika containrar. På hemvägen som synes ovan blev det gemensam fika på stationscafét i Svensbyn och lite shopping med dotter i loppisen där samt i cafét.
 
På eftermiddagen bad nere vid bryggan. Dotter testade kanoten, därför  flytvästen. För att få lite mer fart på kanoten så lånade vi Evert som var här nere och badade med Maja, Elsa o Annie.
 
 Sen blev det sista önskematen; hamburgare på gårdagens älgbiffar, lite vila och så transport till Åmål där Sandra hämtade upp  dotter och barnbarns för  vistelse i Fengerfors ett par dagar före hemfärd till Umeå med nattåget. Sandra har precis startat upp ett eget hembageri i kretsen av Not Quiet i Fengerfors. Vi ska försöka göra ett besök där  senare i sommar.
 
Oj, vilka roliga och intensiva dagar vi har haft med dotter M och barnbarnen Moses och Isak! ´Synd att Umeå är så långt bort, vi önskar vi kunde träffa dem oftare. Det blir långt mellan varven.
 
På sen- kvällen, efter lite koll med gästerna i husen,  åkte Roland o jag på bygdetur. Tänkte åka till Rolf o Inger för att gratulera till deras nya farföräldraskap, men R var långt bort i norgejobb och I var på sitt jobb sent. Så vi landade oplanerat hos grannarna istället och blev  bjudna på grill. Det blev god mat och trevligt prat fram på nattkröken hos de nyblivna farbror och faster ;-). Så tänkte vi inte så mycket på saknaden efter M, M och I.  
 

Kommentarer
Postat av: Trolda

Åh vilka härliga SOMMAR-BILDER du bjuder på!!! "Guben" din är verkligen klädsam i sin outfit! ;-)

Trolda - kram =D

Postat av: Trolda

Åh vilka härliga SOMMAR-BILDER du bjuder på!!! "Guben" din är verkligen klädsam i sin outfit! ;-)

Trolda - kram =D

2012-07-22 @ 20:59:14
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback