Diverse inredning - komma ihåg
Klinkern här till höger ser ut som skräpig betong, den gillar vi. Faktum är att vi har gått omkring på det perfekt slipade betonggolvet i allrummet (gjort av väldigt duktiga yrkesmän!) och sagt att eg skulle man ha kunnat olja det och haft det direkt, men det blir lite livlöst. Detta ser ut att vara en rå yta men det är det inte, den är ganska slät men med struktur. Råa klinkerytor får snabbt smuts som är svår att få bort, det vill vi inte ha. Färgen måste hålla med lorten och det gör den här. Skivan som är med är björk som kommer att vara köksinredets materiel. Och så blir det en svart kamin där provskivan står. På väggen precis bakom kaminen skulle kunna vara en variant av klinkern i annan storlek än golvets plattor eller den väggstruktur som är grå på skivan till vänster.

Idag lördag blir det spacklat i hela huset och förberett för glasfiberväv + grundmålning + målning = vitt sidenmatt. Det funkar bra, vet vi. Om något blir fläckigt är det bara att måla över den biten. Vi har det hemma och i våra andra hus. Det finns snyggare och mer sofistikerade val förstås än vitt, men detta funkar på sikt.Kommentarer
Postat av: Herta

Hej! Här sitter jag och gör ingenting. Jodå, vi lägger pussel mannen och jag men jag behöver en paus och då fick jag se Dina minnesbilder. Så kan det va.

Postat av: Trolda

Jätte fint och fräscht! Så kul att få helt nytt och iordning! :)Trolda - kramar =D

2012-01-08 @ 12:38:39
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Zarah

Snyggt, fräscht och praktiskt.

2012-01-08 @ 23:45:29
URL: http://verandan.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback