Annie Lööf, Centerns partiledare, ...

... har Roland träffat igår. Kortet kom på telefon.  Hon var i Årjäng på besök. Han passade på att prata kort om den havererade rovdjurspolitiken med henne.
Bl.a.  VD i Årjäng på Hanza Precision , Annie Lööf näringsminister,  koncernchefen på Hanza Group och   Katarina Johannesson kommunalråd i Årjäng. Näringsminsterns besök gick av stapeln på nämnda företag. Koncernchefen, annars hemmahörande i Danderyd, berömde Årjängs kommun och särskilt Katarina Johannesson för att man ger god hjälp till företagen i kommunen. Han menade att Årjäng är en företagarvänlig kommun och att det är viktigt för att man ska få nya företagsetableringar och att de som redan finns ska stanna kvar.  

Kommentarer
Postat av: Zarah

Hoppas mötet med partiledaren kändes bra!Ibland tänker jag att politiker i den ställningen har näst intill omöjliga uppdrag. De ska lyssna, ta ställning till en massa frågeställningar, debattera, entusiasmera andra och även hinna ha ett privatliv. Tur det finns personer som fortfarande är sugna på det, trots all mediagranskning, på gott och ont, som förekommer.

Postat av: Inga Magnusson

Zarah: Jo det kändes bra. Hon var lyssnande och dessutom påfallande karismatisk. Men naturligtvis omgiven av dels en man som vaktade det strikta tidsschemat, dels en biffig säkerhetsvakt.

2012-01-29 @ 11:31:52
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback