Glaskogsvargarna ...

... två stycken, varav en var halt på ett bakben, syntes idag måndag vid lunchtid vid Årjängs golfbana, rörandes sig norrut, vilket alltså är parallellt med E18 mot Årjängshållet. Kontakt med Lasse Larsson, länsstyrelsens vargspårare bekräftar att de är ute och rör på sig och en har varit halt en tid. Iakttagelser kan gärna lämnas till länstyrelsen rovdjurenhet.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Är det meningen att man ska rapportera om man ser en varg?

Hoppas jag slipper. Dom ska vara i dom stora skogarna och inte nära människor och tamdjur.......

Postat av: soffie

oj undrar vad som hade hänt med den halte vargen?

2012-02-13 @ 20:39:35
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Znogge

Finns det anledning att rapportera när man ser varg?

2012-02-14 @ 06:31:59
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Inga Magnusson

Alla: Ja det finns goda skäl till det. De människor som bor i de områden som vargarna just nu rör sig i och vägen därifrån och tillbaka upp i Glaskogen vet då att de inte ska släppa sina hundar på jakt. Det kan spara hundliv.Sen vill Länsstyrelsen gärna ha rapporter om hur vargarna rör sig och var de finns.

2012-02-14 @ 07:07:24
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Marianne

Igår morse såg hon jag åker med något stort som sprang över vägen 150-200 m framför oss. Jag hann inte se, men vi stannade och tittade på spåren. Tyvärr gick det inte att se tydliga spår, men att det var stora spår var det ingen tvekan om. Spåren var "galopperande" och hund/vargavtryck. Ska man meddela någon vargspårare eller vad gör man? Jag kände mig inte så särskilt modig att jag följde spåren eftersom jag visste att djuret var alldeles i närheten.

2012-02-15 @ 13:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback