- 22 grader ...

... är det idag lördag morgon! Gubben och Jazz har åkt iväg på jaktprov i Säffle. Men det är osäkert om det blir något prov alls om det är för kallt. Kanske är det mildare i Säffle som ligger vid Vänern, isen har inte lagt sig där än sägs det och det brukar dra upp temperaturen lite.

Senare blir det inlägg om stenväggen på bygget och om LCHF-mat på restaurang. Och om hur jaktprovet gick förstås. Och om vad Liane betyder kanske.

Kommentarer
Postat av: TT

Här har vi bara -18, brrrr. Läste på FB igår att dottern i Yxsjö hade 33, grannens skrev så jag bad honom gå och titta till huset tvärs över gatan men han sa att det ryker i skorstenen så de är nog OK, haha.Jodå, vi är lite luttrade när det gällare källare och fönster med tanke på hur dåligt skick huset vi bodde i när vi hyrde förut i Surahammar var. I det huset vi tänkt köpa hade vi kalkylerat med nya fönster under första året och det var väldränerat... jag är lite skeptisk mot huset vi ska se idag för det står så lite om källaren på hemnet så jag ska nosa runt rejält där nere.

Det är bra att du påpekar och ger tips!

Postat av: Znogge

-15 här när jag var ute med hundarna. Tack och lov så blåste det inte så mycket. Men ändå för kallt för min smak.

2012-02-04 @ 09:42:57
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Anonym

brr va kallt.vi ska ta oss en tur ner till sjön nu för solen lyser så vackert här, kram

2012-02-04 @ 10:04:26
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Zarah

Brrr... här var det -18 grader i går, idag vet jag inte, men kallt är det i alla fall! Enligt TV-vädret i går ska det bli litet mildare nästa vecka, fr.o.m i morgon. Hoppas på det, för som det är nu så inbjuder det inte till att utforska omgivningarna.

2012-02-04 @ 10:20:54
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Ailas

"Ryssvinter" lite varstans, tydligen. Vet inte hur kallt det var i natt, jag sov länge... men det var minus 11 när jag gick upp. Men solen värmde skönt, så det var inte fel med en promenad.

Vi har väldigt lite snö här, men ändå lite... så att det är ganska ljust.

Önskar dig en trevlig kväll!

2012-02-04 @ 19:12:01
URL: http://ailas.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback