Bills onsdag ...

... var också händelserik förstås: Första besöket i Årjäng på restaurang - satt på bordet förstås i babysittern, tittade på vägen in i Snarkil hos våra vänner där, träffade farfars syster G-B, fick känna doften av stekt älgfilé och kantarellstuvning här hemma på kvällen och bada i nyinköpt barnbadbalja. Det är spa-time varje dag här på Liane och det gillar Bill absolut, bara vattnet är lagom varmt!  ;-) Han är kräsen med temperaturen! Ja, och så var grannbarnen med moder här en sväng för att träffa Bill.
 
Bills vakenpass blir nu allt längre och sovpassen också. Föräldrarna har till o med fått nåt som liknar en sovmorgon, den första på länge! Bills  konversationer med med hjälp av ljud, bubbel och rörelser blir allt vanligare och längre dag för dag. Det pratas och hojtas länge, med stor koncentration!
(Grannbarnen hänger med i jaktpressen, diskuterar innehållet med stor sakkunskap!)

Kommentarer
Postat av: Znogge

Mycket nytt när man är liten! Det var två söta små grannfloickor.

Postat av: Freedomtravel

Det börjas i tid ser jag! ;)

SV: Det finns restaurangvagn (bistro), men det är väldigt få sittplatser och maten är bara färdiginplastade saker som man äter kalla eller värmer själv i mikro. Det var här jag köpte salladen – och den smakade gammalt! Öl och vin finns däremot fortfarande.

2012-08-23 @ 08:36:44
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback