Bill hängde med ut på stan!

Flanering
I Babybjörnen vilar han perfekt nu och sover gott vid behov. Det blev mat på Melanders uteservering  för hans del, snyggt kyld i is (vi hade med varmt vatten i termos och pulver i flaska), sen lite bus med farfar +  soving.
Vi satt på ett ställe som måste vara Stockholms mest barnvagnstäta, det skulle vara kul att göra lite trainspotting på barnvagnar här i hörnet mellan den stora Icabutiken och Vasaparken.

Kommentarer
Postat av: anne

Är de inte litet lika varandra Bill och farfar? :)

Så härligt att ni har kunnat vara på vift med honom så liten han är.

Postat av: Landkrabba

Att bära sitt barn (och för all del barnbarn!) är härligt! Jag har burit Adam mycket men vi fastnade för diverse sjalar. Nu börjar magen vara i vägen så det blir någon kortare stund då och då i sjal på höften. Han gillar dock fortfarande att bli buren och börjar "sitthoppa" av glädje på golvet när jag plockar fram en sjal. Tror att nästa barn kommer bli ännu mera buret då tiden inte kommer finnas att ligga på soffan en hel dag men jag vill ha, och ge, samma närhet ändå.

Svar: Det verkar fungera bra för Bill att bli buren. Och farfar är stark, orkar bära längre tid än någon annan och orkar också dansa med Bill och sjunga Rönnerdahl längre än någon av oss andra. Fast vaggan är också bra nu. Det är olika saker i olika åldrar verkar det som.
Inga Magnusson

2012-08-12 @ 21:23:49
URL: http://landkrabba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback