Vedkorg fick godkänt till slut ...

... av gubben. Jag har propagerat för den länge, men mött tveksamhet. Den är fin bredvid braskaminen. Köpte i Töcksfors på den där billighetsaffären som har en massa saker. Dit ska jag tillbaka för att köpa rätt vaxduk till borden inne och ute. Den var slut senast. Om man ställer bordet som står ute på altanen direkt efter bordet som står inne och de har samma vaxduk så får man en häftig effekt, det ser ut som om ute och inne hänger ihop. Och det gör det nästan när vi nu har en jätteglasvägg som går att skjuta ifrån i sin helhet.
Karta över sjön behövs på väggen och ett ex med i båten förstås för att inte köra på sten. Östra Silen är som en gaffel, 20 km lång från söder till norr.
Båtnycklar ska ha kork, så de flyter om de ramlar i sjön.Hängarna i hallen blev perfekta. Köpta på EM möbler i Årjäng. De tar inte stor plats ut i hallen som en vanlig hatthylla skulle ha gjort, bara hälften så mycket, eftersom plaggen kan hänga längs med väggen, inte ut och in mot den. Hängarna går lite omlott men det gör inget, vi har testat.   Längst ner finns ett lågt brett element som ska kunna torka blöta kläder som hänger här ovanför. Fiskare kan vara ute hela dagarna i ur och skur och är beroende av att kunna hänga på tork, antingen inomhus eller i ett separat torkrum /förråd utomhus. 

 Det ska bli någon mer hylla över entrédörren också, det är ett outnyttjat dött utrymme och så blir det nog fler hängare närmare dörren utan hylla ovanför . Matta får det bli i hallen och såna här turfmattor.

Kommentarer
Postat av: TT

Det är så snyggt och genomtänkt så det är inte klokt!! Önskar jag var lite mer strukturerad i min inredning.

Postat av: Herta

Mannen fick 40 eller om det var fler slipsar från Töcksfors en gång.

2012-04-16 @ 20:43:58
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback