Utrustning i huset


Vackert porslin hittade jag på Återvinsten. Det är djup tallrik, nästan oanvänd, med helt oskadad glasyr. Kostade en femma styck. Som sagt, med klinkergolv i köket så tror jag man får betrakta porslinet som förbrukningsmateriel.


Nu har vi provätit Nils Johans Johanna, besticken som jag köpte i Nyköping som bonusköp för en spottstyver. De är himla behagliga att äta med, inte helt blankpolerade, men inte matta, nåt mitt emellan och det är tyngd i dem.


Kommentarer
Postat av: Lena

Åkte faktiskt förbi det här huset på lördag förra veckan, åkte runt galtviken -egenäs och hux flux var det ju bara där, visste ju inte riktigt var det låg, men kände igen det från dina bilder.

Vilket läge säger jag bara, blir nog bra det där

roligt att du har johanna bestick, det har jag med

brukar också kolla på åtevinsten,dom har mycket roligt där och till bra priser. Ha en bra påsk nu

2012-04-05 @ 08:35:30
Postat av: Herta

I Nyköping kan man finna mycket fint. Inte bara Nyköpings Gästabud.

Postat av: Monika

Hej!

Om du ledsnat på besticken och kan tänka dig att sälja dem är jag kanske intresserad. Har Johanna men vi har blivit fler i familjen och de är svåra att hitta nuförtiden.

Mvh
/ Monika

Svar: Hmm jag förstår inte vilka bestick du avser? Jo, nu vet jag. Dessa köpte jag på utförsäljning i Nyköping för några år sedan. Man skulle sluta med dem på Ittalas outlet. Jag är mycket förtjust i dem och kommer inte frivilligt att skiljas från dem! ;-)
Inga Magnusson

2013-12-01 @ 20:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback