Lilla sovrummet ...

... är verkligen litet. Hade först tänkt göra en uppfällbar översäng, men det var tekniskt komplicerat att få till på ett snyggt och säkert sätt. Och de som fanns färdiga att köpa med den finessen var så otroligt dyra, runt 20.000 SEK och det var för mycket. 

Nu blev det så här istället och rummet upptas till stor del av Ikeas stora Tromsösäng. Undersängen är 1.40 bred så den som ligger där kan få lite luft över sig och måste inte in under översängen, som är 0.90 bred. Nattduksbordet är inte fixat här än, eventuellt blir det en stol helt enkelt. Det är bra att ha stolar som nattduksbord i små hus, då kan de fungera om extra stolar om det behövs vid något tillfälle. Men det måste bli en stol med bara en träsits´. Den jag hade sett ut på Ikea hette Bertil tror jag, var enkel och billig och slutade naturligtvis att säljas just då och tillverkas inte mer.
Sen har jag helt enkelt inte hittat någon prisvärd stol som är antingen helt vit eller björk. Letar ett tag till.

Lamporna är samma idé som till de andra husen; Ikeas. De lyser bra och är inte skrymmande, inget man slår sig  i heller.  Men översängen behöver något slags nattduksbord tror jag, kanske en hylla bredvid där uppe? Och nåt att hänga upp saker i? Någon enkel liten förvaring?  Har inte tänkt färdigt än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback