Kökskaos här hemma!


Jag väntar fortfarande på den kökskonstruktör som finner på lösningen på det här dilemmat. Då ska jag bli frestad att byta kök. När jag ser bilder på andras kök så är bänkarna helt tomma, möjligtvis prydda med en liten duk  och en blomma!!!! ?????

Här hos oss råder konstant kaos. Man kan ju tänka sig att man ska ställa undan apparaterna efter användning, men vi använder dem ju i stort sett varje dag: Gubben har äntligen hittat den ultimata äggkokaren så det blir varje morgon eftersom han slipper få dem hårdkokta, vattenkokare varje dag, espressomaskinen varje kväll, brödrosten varje dag. Ok, våffeljärnet är inte varje dag nu när barnbarnen åkt hem - det kan man plocka undan. Köpte först Åvikens enkel, men det var jättelångsamt. Nu har vi satsat på ett nytt med högre kapacitet, får se hur det är. Men som sagt dilemmat med alla köksmaskiner som man vill ha framme är fortfarande olöst. I nya huset lät vi göra 4 + 2 vägguttag i köksdelen men det löser inte problemet med apparaternas placering.

Kommentarer
Postat av: Gunvor

När vår gamla vattenkokare gick sönder gick jag runt i elaffärerna och frågade efter en sådan, men blev mer eller mindre utskrattad. Försäljarna verkade aldrig ha hört talas om en vattenkokare utan värmeplatta under, om den inte var pytteliten förstås. Till slut hittade jag en av den gamla sorten med kontakt baktill på loppis. Men kan nån förklara vad den där bökiga värmeplattan ska vara bra för?

Postat av: Inga Magnusson

Gunvor: Kanske blir för varmt för underlaget annars? Jag har eg ingen aning.

2012-04-17 @ 06:37:48
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Herta

Var glad Du att Du har ett levande hem. Det är inte alla förunnat i dessa dagar.

2012-04-17 @ 17:38:00
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Lennart Carlstedt

Sådär ser vårt kök också ut!

2012-04-17 @ 22:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback