Steve Jobs död?

Ska man tolka den lilla raden på Googles startsida så tro?
http://www.apple.com/

Jo, tydligen ska man det. Steve Jobs mannen bakom iPad, iPhone osv är död. Hoppas han slapp veta om det ljumma mottagnade som den nya iPhone 4 s fick.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13734223.ab
http://www.dn.se/nyheter/varlden/steve-jobs-dod

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ingen succé med den direkt nej...

Postat av: frikadellen

Pengar och framgång till trots så bestämmer livets lotteri ändå obönhärligt om vem som ska få leva länge med hälsan i behåll och vem som inte får det.



Som svar på det du skrev, ja det är märkligt hur prioriteringarna i livet svängs om. Men det är alldeles underbart, speciellt nu när man känner att man börjar få kläm på't. Men jag undrar hur folk klarar av att både manövrera en sån här liten rackare OCH ha en eller flera energiska äldre syskon! Ja, jag lär väll få veta en vacker dag jag med...

2011-10-06 @ 08:40:24
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: frikadellen

Hon heter Elvira!

2011-10-06 @ 08:56:30
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Gunvor

I December 2008 när jag skulle avtalspensioneras vid årsskiftet satt jag på en tillställning på jobbet och gnällde för kompisen bredvid om mitt svåra val: Hur skulle jag göra, behålla min gamla kära enkla jobbmobil och skaffa nytt abbonnemang till den eller skaffa en ny, och i så fall vilken. Och kollegan, en systemkille, drog upp sin mobil ur fickan och sa, ”Då ska du skaffa en sån här! Det här är en IPhone 1 men nu har tvåan kommit ut. Jag önskar att jag hade den!”



Och han visade finesserna, surf, mail, etc., hur man tar kort, hur man förstorar och förminskar text och bild med fingrarna. Jag satt och gapade. Idag är alla de där funktionerna självklara, då för snart tre år sen var de nätt och jämnt fattbara för mig. Men jag föll direkt och gick till Telia och köpte en IPhone 2, och har älskat den sen dess. Mest för kameran, den har bara en megapixel, men den finns ju alltid med, och med Photoshop så fixar det sig. Visst lockar åtta megapixlar, (och blixt, det visste jag inte!) men man klarar sig ju ett tag till.



Tillfälligheternas spel. Hade jag inte råkat sitta bredvid Fredric den gången, och inte råkat ta upp just det ämnet hade jag kanske haft kvar min gamla truvliga mobil. Och hade inte Steve Jobs funnits så hade världen varit ännu krångligare.

2011-10-06 @ 12:12:21
URL: http://svenska.iedior.se/#home
Postat av: soffie

hade aldrig hört talas om han,svar haha jag funderade på samma sak angående den kommentaren där hon skrev att hon skulle bli superglad om jag ville dela med mej av trista saker, jag har inte ens gått in på hennes sida verkade jätteomoget, kram

2011-10-06 @ 14:59:00
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Selma

Han har gjort en del fantastiska saker i sitt liv.

2011-10-06 @ 17:21:55
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback