"Datordoktorn" ...

... har varit här idag och gjort ett försök att få ordning på vår internetuppkoppling. Det såg först ut att lyckas men sen bröt det igen.

Kommentarer
Postat av: Selma

Jag inser att jag borde åka en sväng till Gävle och handla mig en ny router och att skrivaren har fått stora spelet. Maken satt halva kvällen igår nämligen och tjoade halva meningar. När han tycker att han ska ladda nya drivrutiner till saker vet man vad klockan är slagen. Han är som inte vän med tingen. Om det inte lät så elakt skulle jag säga att han borde ha en inte barnsäkrad men farbrorsäkrad dator där han inte kom åt att ändra en enda inställning.

Postat av: Ingmarie

För mig låter det mycket lättare att ge sig ut i Vänern o fiska kräftor än att försöka sig på att fixa datorn!

Kommer ihåg när pappa satte mig i ryggsäcken o det bar iväg på kräftfiske någonstans i Värmland.Spännade värre eftersom det både var mörkt o förbjudet.....Kramen på sig från Västanbäck

2011-10-04 @ 09:11:48
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: Lena

Även här var internätet utom all kontakt. Släktens IT-guru hjälpte till per telefon. Inget hjälpte!Till slut kom okunniga jag med förslaget: dra ur elkontakten. Vips - allt ok igen!Är det Telia som bråkar med oss??????

2011-10-04 @ 14:43:30
Postat av: Gunvor

Net1, tidigare Ice-net går bra här bak berget. Det går inte fort men är pålitligt. Filmsnuttar går väldigt trögt, men bankärenden och dylikt är inga problem. Med Telia eller Telenor får man ta med sig datorn upp på berget, med risk för fallskador och blåskatarr.

2011-10-04 @ 16:10:52
URL: http://svenska.iedior.se/#home
Postat av: Veiken

Det är ju inte klokt att det inte är högre säkerhet när det gäller uppkopplingen, så att man kan koppla upp sig när man vill utan att bli halvt vansinnig... Lycka Till...

2011-10-04 @ 19:52:11
URL: http://veiken.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback