Naturdemokraterna = ett antivargparti ...

... bildas nu enligt uppgift, ett parti med nollvision för varg bl.a. på sitt program. Just nu samlar man in de 1500 namnunderskrifter som behövs för att bilda ett parti. Gunilla och Peter  Grönvall och Claes Bäck är intitiativtagare, de  bor i Rialareviret norr om Stockholm och har en facebooksida som heter Våga Vägra Varg i Sverige. De märker att deras liv har förlorat i kvalitet sedan de plötsligt fann sig boende i ett vargrevir. Jag har ingen aning om vilka de här människorna är eller om det är seriöst menat.
 
http://www.jaktojagare.se/antivargpartiet-naturdemokraterna-bildas
http://www.facebook.com/gunilla.gronvall#!/gunilla.gronvall?sk=wall
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=159747687387444&id=109104242441371#!/groups/vagavagravarg/


Många landsbygdsbor upplever att det har utvecklats en central diktatur via Bryssel och Stockholm när det gäller deras närmiljö / boendemiljö.  Enskilda riksdagsledamöter har engagerat sig, men inget av de politiska partier som finns idag tar rovdjursfrågan på allvar, så nu kanaliseras missnöjet till bildandet av ett nytt parti. Att demokrati finns med i partinamnet är ingen slump. Man vill skapa en motvikt till de diktaturfasoner som i miljöns och naturens namn håller på att utvecklas. 
 http://www.jaktojagare.se/morkt-tankegods-bakom-vargkult
http://www.jaktojagare.se/inget-gehor-for-sveriges-klagan-om-vargjakt

Daniel Ligné på Jägareförbundet belyser de trådar som finns mellan Darwinismen - nazismen och den moderna naturdiktaturen. Jag skrev om det för rätt länge sedan om sambanden mellan modern naturdyrkan och  den ideologi som handlade om att människan ses som enbart som en del av naturen utan det unika människovärdet. Här finns också grunden till den starkes självklara rätt till överlevnad på den svagares bekostnad. Naturen har blivit Gud, Darwin dess profet och människovärdet avskaffat. Religionen heter Survivel of the fittest. Nja så skriver inte Daniel, det gör jag för att spetsa till det  och försöka synliggöra det paradigmskifte i grundläggande värderingar som vi just nu upplever och som håller på att genomföras via lagstiftning. För det är där värderingarna ytterst syns och ska synas.

http://www.jaktojagare.se/ligne-vargkramare-liknar-nazister-1
http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Debatt/Debatt-Svenskjaktse/C-Landsbygdsbefolkningen-viktigare-an-vargen/
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hotad-av-djurrattsaktivister_6638396.svd

Idag onsdag  kommer från Naturvårdsverket det nya förslaget till skyddsjakt på varg och de flesta tror att det enbart blir symboliskt, ett spel för gallerierna. Beslut fattas i regeringen under december månad. Värmland är i stort sett täckt av vargrevir, det finns snart runt 350 i landet och om ytterligare ett år 450. Så fort går det. Och ingen vet hur man ska klara av att avliva hundratals vargar varje år vilket man kommer att behöva göra då för att hejda tillväxten på den nivån.  Rovdjurspolitiken har havererat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback