Golvmatte-lort-test


Vi är verkligen förtjusta i det gamla golvet i köket - allrummet och skulle helst inte byta ut det. Det är alltså govlet som syns till vänster i bild. Vi lade in det när vi byggde huset 1977 och det har hållit sig fantastiskt bra genom åren. En riktigt lika fin matta kan vi inte få igen det inser vi, men en som liknar i alla fall. Det är provbiten till höger i bild. Kanske blir det den? Jag vet inte än. Jag dammsög i alla fall och hällde ut lite lort på mattan för att kolla. Och det funkar bra, lorten syns inte så bra på någon av mattorna. Och det är förutsättningen. Efter blundern med golvmattan i badrummet, där minsta lilla korn syns och som man får städa varje dag, så gör vi alltid lorttestet på nya golvbeläggningar.

Kommentarer
Postat av: Trolda

Smart med ett "lort-test" :) Vi målade ju trappan VIT - den kommer upp i vardagsrummet från hallen - och ALLT syns på den... BRA i och för sig eftersom man då får städa ofta och således INTE drar upp grus o annat från hallen upp till själva boendet, men det HADE också varit fint med en något mer neutral färg så man slapp städa så ofta...;-) Så NÄSTA gång blir det ett "lort-test" även här när det är något nytt golv på gång...:)Trolda - godkväll! :)

Postat av: Mia

Bra med golv där inte allt syns. Mitt köksgolv är jättebra, det ser aldrig smutsigt ut! Medan badrummets golv avslöjar direkt när det dags att ta ett tag igen...

2011-03-19 @ 10:40:59
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback