Rovdjursutredningen ...

... med Liljelund och så riksdagens miljöutskott  ska Roland och några andra träffa klockan 5 idag onsdag på eftermiddagen för att prata om rovdjurssituationen i Värmland och andra rovdjurslän.


Han åkte tåg upp till huvudstaden och passerade då min barndoms skola, Kyrkskolan. Han tog kortet i flygande fläng med mobilkameran.  Så här ser den ut, som ett litet tegelpalats. Ettan och tvåan gick jag i den sal som finns vid fönstret på nedre botten till höger. Rakt fram var trean och fyran och till vänster som inte syns var femman och sexan. Källarnedgången rakt fram var till träslöjd och gymnastiksalen.  På övervåningen var två lärarbostäder, en stor fyra till folkskolläraren och en pytteliten tvåa till småskollärarinnan.


Klockan 16.10 var Roland  i alla fall här på Riksgatan, tåget gick hela vägen till Stockholm utan missöden den här gången. Just nu väntar han och några till på mötet som ska bli klockan fem i riksdagshuset i någon sal där. De skulle ta en fika först så det gör de väl nu i skrivande stund antar jag.

Uppdaterat 16.50


Mötet börjar strax


Med hjälp av den här kartan beskriver Roland på mötet situationen för utskottet och utredningen. Mötet varade i två timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback