MeteMetartur blev det igår fredag. Kolla förresten gubbens flytväst, den är så liten att den nästan inte märks. Om man hamnar i vattnet så blåser den upp sig och blir en riktig flytväst. Första abborrarna fick vi redan vid nya vasen i Tobyviken. Här blev det kvällsmat också. Inte grillat den här gången utan medhavd tonfisksallad med gott bröd till.

Sen bytte vi ställe och det var inte till "Grand Lake" Oklahoma som kosan styrdes. Fick se namnet på bilden. Det är en mössa med anknytning till sönernas gode vän Daniel Mooney som kommer från just Oklahoma.


Nästa plats: Här är mitt absoluta favvoställe i Östra Silen. Det är oftast lugnt och fridfullt, vindstilla. Just denna kväll var det emellertid fullt upp. Det nappade hela tiden, grov abborre hoppade i vattenytan en bit från båten, en bäver kom simmande förbi helt cool, fågelsången var fantastisk, telefonen ringde om morgondagens trevligheter, vi försökte hinna med att äta dessert = färska svenska jordgubbar, dricka kaffe med chokladkaka också och maila bilder till barnen.

Och så den obligatoriska terrorn med  himmelsbild på hemvägen. Olika varje gång. Nu var det lite Munk-stuk med den där vågiga strimman i vattnet.

Fokus den här turen låg alltså på mete och abborre. Det blev sex stycken i lämplig stekstorlek. Till kontot får räknas en hel del napp som släppte också. En fantastisk fin kväll var det i alla fall, varmt och så där stilla som det blir efter regnväder.


Kommentarer
Postat av: anne

Är den finurliga flytvästen köpt hos den käcka gossen i Karlstad? ;)

Postat av: Herta

Vilka saker det finns nu för tiden.

2011-07-02 @ 15:18:55
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Inga Magnusson

Anne: Ha ha.. nej det var den inte.

2011-07-02 @ 16:22:42
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback