Vargjakt 2011 dag 3, måndag

En varg anmäld påskjuten i Koppom Eda kommun 13.52.  Två vargar kvar på tilldelningen i Värmland.

Uppdaterat: Vargen ovan återfanns strax efteråt och är alltså fälld. Fyra fällda i Värmland och två återstår när måndagens jakt är avslutad.

Vargen som troddes påskjuten igår söndag i Färjelanda, var inte träffad alls och jakten är pålyst i Västra Götaland igen. Man har fällt en varg i Mellerud och en varg återstår på licensen.

Heder åt Mats Olsén som framträdde i teverutan igår kväll med den varg han skjutit. Han gjorde ett ärligt och bra intryck på oss som såg!

Sen är det rätt fantastiskt med rapporteringssystem via sms som Lennart Johannesson skapade förra året för att bidra till att minska risken för överskjutning. Rapport om fälld varg kommer direkt till alla jägare i länet via sms och det omedelbart.

Jägareförbundet har  gjort en bra insats inför årets vargjakt, både med sms-rapporteringssystemet och med utbildning av jägare i  vargjakt. Uppmaningen att hålla inne skott tills vargen står stilla i bra position för skott,  har hörsammats.Kommentarer
Postat av: Lars-Håkan Halldin

Hej tack för du besökte min blogg Makten till folket. Ja du får gärna kopiera och spria texten till vem du vill. Det är nyttig läsning för alla som håller på att fördärva vårt fina parti.Har du en epostlåda så ge mig den får du min valanalys 22 sidor spännade läsning som kan skrämma våra makthavare i Stockholm.Lars-Håkan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback