Om Kerstin S ...

... idag tisdag. Rykten från flera håll säger att man har letat mycket vid Byn och att man också använt skidor för att ta sig ut i terrängen. Men det är bara rykten förstås. Dock är det så att man långt ifrån gett upp utan letar mer intensivt nu är förut och tydligen kollar igenom allting en gång till för att följa upp alla trådar som kan tänkas föra spaningarna framåt.

Kommentarer
Postat av: may flodström

Vi följer informationen om hur det går med efterspaningarna. Vår dator har pajat med får den lagad och i bättre skick denna vecka.

2011-01-12 @ 05:20:28
Postat av: Inga Magnusson

May: Trist med datorhaveri! Men Du har ju expertis på nära håll så det löser sig snabbt förstås! Alla i bygden över vad som kan ha hänt Kerstin och pratar om det varje dag i stort sett. Allt är tragiskt och obegripligt.

Postat av: S.O

Men varför Byn? Mig vetligen så finns det inga ställen där för avåkning utan att någon skulle ha sett det direkt.

2011-01-12 @ 07:07:39
Postat av: Inga M

SO: Ingen aning, bara rykten som jag vidarebef. helt ocensurerat. Skidspaningen kanske inte var där, utan någon annanstans.

2011-01-12 @ 08:00:18
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Att en människa kan försvinna av en olyckshändelse kan jag förstå, men var är bilen!?! Man kan ju bara anta att den blivit bortkörd annars hade man väl hittat den vid det här laget, snö eler inte!?!

2011-01-12 @ 08:12:23
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback