Liftarspår i jakten på ...

... en lösning på Kerstin Segerbergs försvinnande tror man sig ha; en liftare som setts efter E18 den dagen hon försvann.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8374472.ab

http://www.vf.se/nyheter/arjang/liftare-hogintressant-i-utredningen-kring-forsvunna-prasten#Scene_1

Visst skulle Kerstin säkert ta upp en liftare, hon var så snäll, men det verkar vid första påseende inte särskilt hett ändå. En liftare har vi sett ett tag nu efter E18.  Roland o jag såg honom / henne vid Åsebyn i förrgår på väg till Årjäng. Då var det också ilskna flax med armarna när vi inte tog upp honom / henne.

Den här människan har synts i Årjäng av och till en tid sägs det och ser ut som (behöver för den skull inte vara det!) en missbrukare.

Men man ska veta att Årjäng ligger nära gränsen till Norge och efter en stor genomfartsled, E18. Ibland hamnar vinddrivna människor här, det är inte så ovanligt.  Den som plogar E18 här säger att det är så mycket underligt folk på E18 att han inte längre vill gå ur bilen när han tar rast på nätterna. Det finns naturligtvis skumma svenska och norska bilar, men det som syns alltmer är baltiska och ryska.

Ja, så här pratas det om Kerstins försvinnande just nu på bygden, inte särskilt mycket fakta förstås, mest vad  man skulle beteckna som skvaller,  men alla söker desperat efter förklaringar, vrider och vänder på alla möjliga och omöjliga uppslag.  

Jag uppdaterar här på bloggen det jag läser och hör om det tragiska försvinnandet och nu får det bli en egen kategori,  för det ser ut att bli många inlägg. 

På de här länkarna finns lite mer fria spekulationer om vad som kan ha hänt

http://www.svenskamord.se/index.php?topic=6847.0

 https://www.flashback.org/t1397751

Kommentarer
Postat av: Mia

Kusligt att en människa kan försvinna så spårlöst. Även bilen verkar vara helt borta...

Postat av: Herta

Ush denna historia känns så obehaglig kanske mest för att det verkar vara en människa som har valt för vilka hon arbetar och finns till.

2011-01-06 @ 10:06:02
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: anne

All snö gör det hela än svårare.

2011-01-06 @ 22:10:42
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback