Kerstin Segerberg kan ha blivit mördad!

Nu äntligen säger polisen samma sak som bygdens folk; Kerstin kan ha blivit utsatt för brott. Enligt länskriminalen tror man inte längre att Kerstin, prästen från Svensbyn, blivit utsatt för något utan för någon. Nu tre veckor efter hennes försvinnande inleder man en brottsundersökning och länskriminalen tar över. Det innebär tydligen mer resurser till sökandet och spaningen.

Jag hoppas att man fortfarande har koll på skotertjuvarna som man hittade i området i samband med sökandet. Det kanske inte vore fel att förhöra dem om Kerstin också. Om de varit intresserade av att tillskansa sig skotrar så kanske Kerstins bil också var begärlig. 

Nu  ska man börja fråga jägare som varit på älgjakt i området för att kolla om de har sett något. Undrar om man talat med D som kör snöplogen och andra som har vistats i området, postkörare och så?  Sen väntar polisen på vargjakten som går av stapeln i det här området den 15:e januari. Då kommer det att finnas folk på skogen och kanske något spår dyker upp som kan ge en ledtråd. 

 http://www.dn.se/nyheter/sverige/mordutredning-om-saknad-78-aring-i-varmland

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mordutredning-om-saknad-78-aring_5846023.svd

http://www.nwt.se/arjang/article829768.ece

Kommentarer
Postat av: Landkrabba

Usch så hemskt! Faktum var att jag tänkte på henne igår på dagen, undrade vad som hade hänt och tänkte fråga om det kommit fram något nytt. Vet inte varför det bara ploppade upp så i huvudet... Hoppas de finner henne och får reda på vad som hänt!

Postat av: herta

Men hon måste väl ha någon info någonsans vilken rutt hon skulle ta? Gör man inte så när man åker ensam sådär?

2011-01-04 @ 19:38:09
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: anne

Det här var en hemsk, fruktansvärd händelse redan innan men nu blir det om möjligt ännu värre. Undrar varför de börjat i denna ändan nu?Suss har fått sitt godis nu. :)

2011-01-04 @ 20:39:07
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Daniel

men ush så hemskt, må det komma nån rätsida med denna hemska händelse.

2011-01-04 @ 22:43:41
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Landkrabba: Ja, vi pratar varje dag minst om Kerstins försvinnande och vrider och vänder på alla möjligheter. Det är otäckt när, vad som än har hänt.Herta: Ja, man vet vem hon skulle till. Det finns två vägar dit och de har finkammats men ingan spår finns.Anne: Ja, alla tycker att det är i senaste laget att börja en mordutredning nu efter tre veckor. Men polisen har kanske sina rutiner.Suss är säkert lycklig ´godisätare nu när julmumset är slut.Daniel: Ja, alla i bygden tycker det är ruggigt. De flesta omfattar teorin att hon träffat på tjuvar där uppe i ödemarken som dödat henne för att komma åt hennes bil och eventuella kontanter och att bilen genast försvann till något utland. Polisen överraskade ju skotertjuvar när de letade efter Kerstin. Ingen tror på fullt allvar att hon skulle han några fiender som med uträkning skulle taga henne av daga.

2011-01-04 @ 23:20:03
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback